Felhasznált anyagok

Kizárólag a prémium minőségű termékeket használunk kivitelezéseink során.


schomburgA Schomburg GmbH 1937-ben családi vállalkozásként alakult. A társaságot ma a Schomburg család második és harmadik generációja irányítja.

Az alapítás óta eltelt hét évtized során a SCHOMBURG csoport építőipari adalékanyagok helyi gyártójából nemzetközi nagyvállalattá fejlődött, mely építőanyag-rendszereket gyárt és forgalmaz világszerte az épületek és építmények vízszigetelése, felújítása, karbantartása, lap- és térburkolatok ragasztása, ipari műgyanta padlók, valamint beton-adalékanyagok területén. A társaság saját fejlesztésű építőanyagokat gyárt, melyeket központi laboratóriumában a felhasználói igényekhez és az építőipar fejlődéséhez igazodva folyamatosan tökéletesít.

A Schomburg olyan vállalkozás, amely nagy hangsúlyt fektet a gyártott alapanyagok kiváló és folyamatosan egyenletes minőségére, valamint a vevők egyedi igényeinek kielégítésére. A Schomburg cégcsoport elvei szerint a hatékony együttműködéshez több kell, mint egy jó termék, ezért folyamatosan bővíti a vevők döntéseit és a kivitelezést segítő szolgáltatásait is.Sto_Logo

Az 1835-ben a németországi, dél-bádeni Stühlingenben alapított “Weizeni Cement- és Mészművek”-ből fejlődött ki a Sto SE & Co. KGaA – az a nemzetközi tevékenységet folytató vállalatcsoport, mely a szakmai világban a homlokzati hőszigetelő rendszerek specialistájaként ismert, és kitűnő minőségű homlokzati és beltéri bevonatokat (vakolatokat és festékeket) állít elő.

A Sto az üzleti tevékenysége magvát képező homlokzati hőszigetelések nagy innovatív erejének köszönhetően a világpiac vezetőjévé vált. A siker alapja a Sto vezérmotívuma: “Tudatosan építeni”. A Sto ezzel kötelezettséget vállal a régi és új épületek értékének megőrzésére és arra, hogy élenjáró legyen az emberi élettér környezetet is kímélő kialakításában.

A bevonatok széles és sokrétű teljesítményspektrum lefedésére képesek.

A Sto padló- és betonbevonatok a variációs gazdagság és kombinálhatóság szolgálatában állnak és megfelelnek a sokrétű műszaki követelményeknek. Igénybevételi fokozatok szerint, lépcsőzetesen tagoltak és túlnyomórészt epoxi- és poliuretán gyantákon alapulnak: impregnáló anyagok, felelületzáró bevonatok, vékony és vastag rétegű rendszerek valamint esztrichek, melyek minden alkalmazáshoz megfelelnek az új épületeknél és a szanálások során.

A termékek nagy része oldószermentes. Alacsony anyagszükségletük és kitűnő tartósságuk révén gazdaságossá teszik az építkezést.

A színezett kvarchomokból készülő QuarzColor-padlók új generációja a dekoratív célok mellett – mint például előcsarnokokban és vásárcsarnokokban – kielégíti az élelmiszeripar által támasztott legnagyobb igényeket is.


A Mapei termékei, ragasztók és az építőipari segédanyagok, hozzájárulnak az életminőségünk jobbá tételéhez és lakókörnyezetünk esztétikájának, komfortjának és biztonságának javításához.
A Mapei termékek ugyanis az otthonunkban mindenhol megtalálhatóak, a padló alatt, a betonpillérekben és a történelmi épületek homlokzatain is. Gyakran láthatatlanok és a szem elől rejtve maradnak, ugyanakkor elválaszthatatlanok azoktól az elemektől, amelyek a kötőerősségüknek köszönhetően tartoznak össze.

Másrészről a termékek teljesítményének és színeinek széles skálája nem csak a megbízhatóságot és stabilitást biztosítják, hanem segítik, és arra buzdítják a szakembereket, tervezőket és designereket,
hogy további szebb, egészségesebb és biztonságosabb épületeket alkossanak.


Novia_logo_340px

A Novia Kft.-t 1990-ben magánszemélyek alapították. Tevékenységi területünk a magyarországi üvegszálas poliészter-feldolgozók és más kompozit termék-gyártók minél szélesebb körű kiszolgálása kompozit alap- és segédanyagokkal.