A műgyanta padlóburkolatok felhasználási területe igen széles. Először ipari célokra alkalmazták – kitűnő tulajdonságai miatt – raktár és gyártócsarnokok, parkolóházak és garázsok aljzatának burkolására. Az ipari padló előnyei: hézagmentes, vízzáró, tartós, nagy teherbírású felületek, könnyen takarítható, élelmiszer higiéniai, munkabiztonsági, környezetvédelmi követelményeknek eleget tesz, esztétikus, és gyorsan kivitelezhető. A színek használatát funkcionális szempontok tették szükségessé, így jelölik a veszélyzónákat, vagy tájékozódást segítő rendszerként is szolgálnak. A gazdag színválaszték dekoratív megjelenést eredményezett, s ma már gyakran választják ezt az anyagot magas esztétikai igényű burkolat kialakítására, lakások, családi házak, üzlet helyiségek bel- és külterein is.

A különböző alkalmazási területek más és más követelmény rendszert jelentenek a burkolattal szemben. Már az épület tervezésekor, illetve a felújítás tervezési fázisában érdemes a burkolatra is gondolni: a választott burkolatnak megfelelő aljzatot és szigetelést kialakítani, megtervezni az épület adottságainak és a fellépő igénybevételeknek megfelelő rétegrendet, kiválasztani az alkalmas burkoló anyagot és a kivitelezés technológiáját.

Cégünk bármilyen típusú epoxi és poliuretán padlóburkolathoz kiváló minőségű alapanyagot biztosít, e mellet szakmai tanácsot nyújtunk a megfelelő rétegrend és technológia kiválasztásában, partnereink révén a burkolat garanciális, szakszerű kivitelezésben is segítünk.

Novia_logo_340px