Elsősorban a prémium termékeiről híres Német székhelyű Schomburg anyagait használjuk kivitelezéseink során.

A Schomburg GmbH 1937-ben családi vállalkozásként alakult. A társaságot ma a Schomburg család második és harmadik generációja irányítja.

Az alapítás óta eltelt hét évtized során a SCHOMBURG csoport építőipari adalékanyagok helyi gyártójából nemzetközi nagyvállalattá fejlődött, mely építőanyag-rendszereket gyárt és forgalmaz világszerte az épületek és építmények vízszigetelése, felújítása, karbantartása, lap- és térburkolatok ragasztása, ipari műgyanta padlók, valamint beton-adalékanyagok területén. A társaság saját fejlesztésű építőanyagokat gyárt, melyeket központi laboratóriumában a felhasználói igényekhez és az építőipar fejlődéséhez igazodva folyamatosan tökéletesít.

A Schomburg olyan vállalkozás, amely nagy hangsúlyt fektet a gyártott alapanyagok kiváló és folyamatosan egyenletes minőségére, valamint a vevők egyedi igényeinek kielégítésére. A Schomburg cégcsoport elvei szerint a hatékony együttműködéshez több kell, mint egy jó termék, ezért folyamatosan bővíti a vevők döntéseit és a kivitelezést segítő szolgáltatásait is.

schomburg

Az általunk leggyakrabban használt Schomburg anyagok:

 
Anyag megnevezése:Rövid leírás:
Indufloor-IB1240Speciális olaj- és párazáró epoxigyanta
Indufloor-IB1270Univerzális epoxigyanta alapozó
Indufloor-IB2255Antibakteriális felületvédő bevonat
Indufloor-IB2360Műgyanta vékonybevonat
Indufloor-IB3311Magas kémiai ellenállóságú epoxigyanta
Indufloor-IB3357Általános ipari epoxigyanta fedőbevonat
Induflex-VK6060Rugalmas, egykomponensű poliuretán hézagkitöltő