A bevonatok széles és sokrétű teljesítményspektrum lefedésére képesek.

A Sto padló- és betonbevonatok a variációs gazdagság és kombinálhatóság szolgálatában állnak és megfelelnek a sokrétű műszaki követelményeknek. Igénybevételi fokozatok szerint, lépcsőzetesen tagoltak és túlnyomórészt epoxi- és poliuretán gyantákon alapulnak: impregnáló anyagok, felelületzáró bevonatok, vékony és vastag rétegű rendszerek valamint esztrichek, melyek minden alkalmazáshoz megfelelnek az új épületeknél és a szanálások során.

A termékek nagy része oldószermentes. Alacsony anyagszükségletük és kitűnő tartósságuk révén gazdaságossá teszik az építkezést.

A színezett kvarchomokból készülő QuarzColor-padlók új generációja a dekoratív célok mellett – mint például előcsarnokokban és vásárcsarnokokban – kielégíti az élelmiszeripar által támasztott legnagyobb igényeket is.

A Sto padló- és betonbevonat-rendszerek a sokrétű variálhatóságot és a kombinálhatóságot szolgálják. A Sto a színbeli kialakítást nem tartja mellékes dolognak, és sok bevonatot különböző színekben szállít.

A színkialakítás esztétikai aspektusa mellett megjelenik a funkcionális szempontj is, hiszen színek jelölik pl. a veszélyzónákat vagy a tájékozódást segítő rendszerként szolgálnak.

Sto_Logo