műgyantázásMűgyantázás – epoxi alapú műgyanta bevonatok

A műgyantázás az egyik terület, ahol folyamatosan gyűjtjük a referenciákat és az elégedett ügyfeleket. Remélem, hogy hamarosan Önt is köztük üdvözölhetjük.

A nevem Deák István. Közel 8 éve a német Schomburg építőanyag márka termékeinek magyarországi képviseletét látom el az Aquaseal Kft. értékesítési vezetőjeként. Emellett 2013-ban nekivágtam, hogy az elméleti tudást a gyakorlatba is átültessem. Két speciális területet céloztam meg, amelyek oktatása ma Magyarországon hivatalosan nem elérhető, így ez a tudás nehezen megszerezhető, viszont a technológiák megkívánják a kellő felkészültséget. Az egyik ilyen terület a falazatok kapilláris úton felszívódó nedvességének utólagos vegyi szigetelése injektálásos technológiával (injektalunk.hu). A másik terület a műgyanta padlók készítése, műgyantázás (mugyantazunk.hu).

Munkám során nap, mint nap olyan megkeresésekkel foglalkozom, ahol az ingatlan tulajdonosok nem tudják mitévők legyenek, milyen műgyanta bevonatot kell választaniuk az adott helyzet megoldásához . Helyszíni szemlék, bejárások, elméleti oktatások és a kivitelezőkkel történő szoros együttműködés kapcsán rengeteg tapasztalatot szereztem a műgyanta bevonatok területén. A kivitelezés során az aljzat adottságaihoz kell kiválasztani a megfelelő alapozót és annak egyedi talajdonságai alapján kell fehordani. A megfelelő fedőréteg kiválasztásában is rengeteg tapasztalatot szereztem, de szoros kapcsolatban állunk a Német gyárral is, így pl. nagyobb, speciális vegyi terhelés esetén is megfelelő rétegrendet tudunk ajánlani.

Munkám során a prémium minőségű német Schomburg márka termékeit használom föl.

Bátran kérjen árajánlatot, hogy mielőbb felvehessem Önnel a kapcsolatot.

Deák István
32 Bau Kft.
mugyantazunkqrnagy

Epoxi alapú műgyanta bevonatok készítése

32 Bau Kft.

Cím: 2314 Halásztelek, Ady Endre utca 7.
Adószám: 25570854­-2-­13
Cégjegyzékszám: 13­-09-­181391
E-mail: info@mugyantazunk.hu
Web: mugyantazunk.hu

NévTelefonE-mail
Magyari Gábor06/20/557-13-26gabor@mugyantazunk.hu
Deák István06/20/332-11-89istvan@mugyantazunk.hu

Szívesen vesszük a megjegyzéseket és a kérdéseket.