Asztalos műhely műgyanta bevonata csúszásmentes, dekorchipsz szórt felülettel

asztalos műhely műgyanta bevonataAsztalos műhely műgyanta bevonata volt a feladat Vecsésen. Ez csak ez első fázis volt, az üzem fele, mivel nem volt hely hova pakolni, csak így lehetett megoldani. Nagy terhelésnek lesz kitéve a felület, ezért több rétegű, egész pontosan három rétegű ipari padló készült a műhelyben. A rétegek, a munkafázisok a következők voltak:

  1. a felület előkészítése: gyémántszegmenses csiszolóval készült a beton csiszolása, ez megnyitja a pórusokat, hogy az alapozó gyanta megfelelő penetrációját biztosítsuk
  2. ipari porszívóval történő alapos takarítás
  3. első réteg: StoPox-IHS-BV alapozó gyanta felvitele
  4. felületi egyenetlenségek javítása
  5. második réteg: köztes réteg készítése alapozó és fedőréteg, valamint kvarchomok keverékéből készült anyaggal
  6. kvarchomok szórás teljes fedésben
  7. felület csiszolása
  8. ipari porszívóval történő alapos takarítás
  9. harmadik réteg: színezett StoPox-BB-OS fedőréteg felvitele
  10. DekorChips szórás

Az asztalos műhely műgyanta bevonata három napi munka árán készült el és egy nagy teherbírású, háromrétegű, csúszásmentesített (kvarchomok és DekorChips) ipari műgyanta padlót kapott a kivitelező. A bevonatnak legalább az utolsó réteg felhordásától számított 7 napot pihennie, kötnie kell, hogy elérje a végleges keménységét és ellenálljon a magas mechanikai terhelésnek, ami rá vár. A következő fázisban a gépek, berendezések az újonnan burkolt felületre kerülnek, hogy a másik felén is elkészülhessen az asztalos műhely műgyanta bevonata.

Ön is hasonló műgyanta bevonatot szeretne? Kérjen ajánlatot!